Köp Kreatin Online

Om du vill köpa kreatin online så kan du andas ut då det finns flera bra butiker som har ett enormt utbud av produkter. Priserna är dessutom väldigt bra så det borde inte vara något problem för dig att hitta det som passar dig.

Följande sidor har ett bra utbud av kreatin-produkter som hjälper dig att få en ökad muskeluppbyggnad.

Svenskt-kosttillskott Svenskt Kosttillskott
Stort varumärke med allt du kan tänkas behöva i form av träningsutrustning, träningstillbehör, kosttillskott och prestationshöjande produkter för träning och hälsa. Med bra priser och snabba leveranser är det en stor favorit!
Gymgrossisten Gymgrossisten
Gymgrossisten har länge varit en av Sveriges främsta e-butiker när det kommer till protein, kreatin och andra produkter relaterade till träning.

Vilka produkter rekommenderas?

Precis som vi anger i vår FAQ har det visat sig att rent prestationsmässigt spelar det mindre roll vilket kreatin du faktiskt använder. Du kommer få samma effekt så länge du får i dig samma mängd kreatin. Så det kan vara värt att prova de billigare modellerna först.

Däremot skiljer sig vissa produkter åt och din mage kan reagera olika på olika produkter. Detta är något du kommer få testa dig fram till själv. Får du några biverkningar som du tycker är negativa så prova en annan produkt. Kreatin är ett naturligt ämne som finns i kött så även om magen kan reagera på det i koncentrerad form så är det inte farligt.

Core Creatine ProEn produkt vi skulle kunna rekommendera är Core Creatine Pro som är ett prisvärt alternativ och som fått väldigt positiva omdömen. Kombinera gärna detta med något uppiggande som en bra pre-workout så du är både fysiskt och mentalt på topp inför dina träningspass.